Ročno izdelano v Evropi
Ročno izdelano v Evropi
5-letna garancija
5-letna garancija
30-dnevno preizkusno obdobje
30-dnevno preizkusno obdobje
Naravni materiali
Naravni materiali
Proizvedeno z zeleno energijo
Proizvedeno z zeleno energijo
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Nadaljuj z nakupovanjem

Vaša košarica

Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

Nakup
3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal
Dobro počutje

Naravna pomoč za osebe, ki trpijo za fibromialgijo

Uporaba masažne blazine Pranamat ECO lahko hitro in naravno olajša simptome, povezane s fibromialgijo. Najbolj takojšen učinek je znatno zmanjšanje bolečine z globoko sprostitvijo mišic in sproščanjem endorfinov. Najvišjo raven lajšanja bolečine dosežemo v prvih dveh tednih uporabe.

Znanost

Zelena energija

Kot vsi veste, je komplet Pranamat ECO okolju prijazen izdelek in ekologija nam pomeni veliko več kot le 3 črke v imenu naše blagovne znamke. Pri nas si prizadevamo za trajnost in zdaj je vsak komplet za masažo Pranamat ECO proizveden s pomočjo zelene energije in obnovljivih virov.

Dobro počutje

Nasveti in triki za začetnike

Če to berete, to pomeni, da vaše začetne izkušnje s kompletom Pranamat ECO niso izpolnile vaših pričakovanj. Verjetno čutite preveč nelagodja, ko ležite na masažni blazini brez majice in se ne čutite ravno sproščene. Smo uganili, kajne?

Znanost

Učinkovitost v podrobnostih

Zahvaljujoč svoji lepi zasnovi, naravnim in hipoalergenim vrhunskim materialom in klinično dokazanim ugodnostim je Pranamat ECO komplet za masažo številka 1 na svetu!

Skupnost

Ročna izdelava

Vsakega naredimo v svojem laboratoriju v Evropi. Zagotavljamo varno, ustvarjalno in nagrajujoče delovno okolje! Vsak komplet za masažo Pranamat ECO torej z ljubeznijo izdelajo strokovnjaki, ki imajo radi svoje delo. Prav tako veste, da sta bili vaša blazina in vzglavnik Pranamat etično ročno izdelani v Evropi.

Dobro počutje

Strokovne ocene

Trenerka za odpravljanje anksioznosti Amy Thomson o kompletu Pranamat ECO. Amy pomaga ženskam z anksioznostjo doseči njihove sanje in cilje v življenju in poslu.

Dobro počutje

KAKO? Komplet za masažo z akupresuro Pranamat ECO

Poskusite z masažo za samo 20 minut na dan. Opazili boste, kako se vaša vitalnost povečuje, vaša kakovost življenja narašča in stopate v harmonijo s svojim notranjim jazom in zunanjim svetom.

Dobro počutje

Globinska masaža doma

Po prvih nekaj seansah že lahko občutite velike izboljšave. Z drugimi besedami, počutite se bolje, ste brez napetosti v hrbtnih mišicah, tonus vaše kože se poveča, obenem se izboljša vaše razpoloženje in dvigne raven energije!

Novice

Nagrada za inovacijo v wellnessu

Z veseljem sporočamo, da je komplet za masažo Pranamat ECO osvojil nagrado španskega časopisa La Razón za tehnologijo in inovacije.

Novice

Akupresurni komplet za masažo s certifikatom OEKO-Tex

Pranamat ECO je prvi komplet za masažo, ki je prejel CERTIFIKAT OEKO-TEX®, kar pomeni, da so naši izdelki 100-odstotno nestrupeni in varni za kožo.