15. OBLETNICA
NEVERJETNA ROJSTNODNEVNA PONUDBA
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal
Dobro počutje

Naravna pomoč za osebe, ki trpijo za fibromialgijo

Uporaba masažne blazine Pranamat ECO lahko hitro in naravno olajša simptome, povezane s fibromialgijo. Najbolj takojšen učinek je znatno zmanjšanje bolečine z globoko sprostitvijo mišic in sproščanjem endorfinov. Najvišjo raven lajšanja bolečine dosežemo v prvih dveh tednih uporabe.
Preberite več
Dobro počutje

Nasveti in triki za začetnike

Če to berete, to pomeni, da vaše začetne izkušnje s kompletom Pranamat ECO niso izpolnile vaših pričakovanj. Verjetno čutite preveč nelagodja, ko ležite na masažni blazini brez majice in se ne čutite ravno sproščene. Smo uganili, kajne?
Preberite več
Dobro počutje

Strokovne ocene

Trenerka za odpravljanje anksioznosti Amy Thomson o kompletu Pranamat ECO. Amy pomaga ženskam z anksioznostjo doseči njihove sanje in cilje v življenju in poslu.
Preberite več
Dobro počutje

KAKO? Komplet za masažo z akupresuro Pranamat ECO

Poskusite z masažo za samo 20 minut na dan. Opazili boste, kako se vaša vitalnost povečuje, vaša kakovost življenja narašča in stopate v harmonijo s svojim notranjim jazom in zunanjim svetom.
Preberite več
Dobro počutje

Globinska masaža doma

Po prvih nekaj seansah že lahko občutite velike izboljšave. Z drugimi besedami, počutite se bolje, ste brez napetosti v hrbtnih mišicah, tonus vaše kože se poveča, obenem se izboljša vaše razpoloženje in dvigne raven energije!
Preberite več