OMEJENA IZDAJA KOLEKCIJE S KONOPLJO
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

PRAVILNIK O DOSTAVI IN VRAČILU

Za vsa naročila za nakup blaga v e-trgovini pranamat.si veljajo naslednji pogoji. Natisnite kopijo teh strani za svojo evidenco.

RAZPOLOŽLJIVOST

Dobava blaga s te spletne strani je odvisna od razpoložljivosti in morda vas ob nakupu ne bomo vedno mogli obvestiti, ali imamo trenutno zalogo za določen artikel. V tem redkem primeru bomo bodisi zagotovili skrbno izbrano alternativo ali pa bomo zagotovili vračilo denarja.

NAŠA POGODBA

Ko oddate naročilo izdelka prek spleta na pranamat.si, vam bomo poslali e-poštno sporočilo, ki potrjuje prejem vašega naročila in podrobno opisuje vsebino vašega naročila. Vaše naročilo predstavlja namen nakupa izdelka pri nas, ki ga sprejmemo šele ob dostavi. Vsi izdelki, ki so del istega naročila, vendar niso dobavljeni, niso del te pogodbe.

DOSTAVA

Dostavljena naročila se lahko zaračunajo po spremenljivih cenah, odvisno od regije in izbranega načina dostave. Podrobne informacije o stroških dostave in pogojih bodo na voljo med oddajo naročila in bodo vključene v potrdilo o prejemu naročila, ki vam ga pošljemo po e-pošti. Pridržujemo si pravico do dodatnih stroškov dostave, če oddano naročilo stane bistveno več od standardnih stroškov. V tem primeru bomo ob prejemu naročila z vami navezali stik in vas obvestili o morebitnih dodatnih stroških, pri čemer boste imeli možnost, da sprejmete dodatno plačilo in nadaljujete z naročilom, zmanjšate velikost naročila ali ga prekličete. Vsa naročila bodo odposlana v 1 delovnem dnevu od prejema plačila. Na voljo so lahko posebne možnosti dostave. Upoštevajte, da dostavo izvaja tretji prevoznik, zato ne odgovarjamo za zamude, ki jih povzroči poštni sistem. Če vaše blago ne prispe, se obrnite na nas.

Standardna dostava Hitra dostava delovnih dni
ZDA 14 USD - 8-10
Združeno kraljestvo - 15 GBP 3-6
Avstralija 18 AUD - 8-12
Kanada 18 CAD - 5-8
Europe Standardna dostava Hitra dostava delovnih dni
Avstrija 11.66 EUR - 5-8
Francija 11.66 EUR - 5-8
Nemčija 10 EUR - 5-7
Italija 9.76 EUR - 4-6
Nizozemska 11.66 EUR - 4-7
Švica 13.34 EUR - 8-9
OPISI IZDELKOV

"Poskrbimo za to, da so vse podrobnosti, opisi in cene izdelkov, ki se pojavljajo na spletni strani, v času objave pravilni. Pridržujemo si pravico do zavrnitve naročil, kadar so bile informacije o izdelku napačno objavljene, vključno s cenami in promocijami.

PREKLIC IN VRAČILA

Nudimo 30-dnevno politiko vračanja, ki se začne z dnem, ko prejmete naročilo. Morebitno nezaželeno blago bi moralo v tem obdobju priti do nas nepoškodovano. To ne bo vplivalo na vaše zakonske pravice. Ko prejmemo vrnjen(-e) artikel(-le), vam bomo povrnili vrednost blaga. Vračilo bo obdelano v 14 dneh. Stroški vračanja pošiljke ne bodo povrnjeni. Stroški dostave vašega prvotnega naročila prav tako ne bodo povrnjeni. Upoštevajte, da so lahko stroški povratnega pošiljanja lahko višji od stroškov začetne odhodne pošiljke.

Če nam želite vrniti izdelek, kliknite TUKAJ.