15. OBLETNICA
NEVERJETNA ROJSTNODNEVNA PONUDBA
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Pranamat ECO: Nasveti in triki za začetnike

Če to berete, to pomeni, da vaše začetne izkušnje s kompletom Pranamat ECO niso izpolnile vaših pričakovanj. Verjetno čutite preveč nelagodja, ko ležite na masažni podlogi brez majice in se ne čutite ravno sproščene. Smo uganili, kajne?

Dobra novica je, da so ti občutki povsem normalni, ko začnete uporabljati akupresuro. Pravzaprav se mnoge stranke sprva počutijo neprijetno zaradi ostrega občutka lotosovih cvetov, ki zbadajo njihovo kožo, in prva masaža običajno ni tako preprosta ter sproščujoča, kot je videti v oglasih.

Naš namig: ne obupajte! Preberite spodnje nasvete in bodite prepričani, da bo vaša izkušnja s kompletom Pranamat vedno bolj prijetna.

Zabavno dejstvo: leta 2020 je bil najpogostejši razlog za vrnitev kompleta Pranamat ECO … občutljiva koža! 

Poskusite znova - kmalu boste čutili vse koristne učinke!

Ali boste na začetku svoje pustolovščine s kompletom Pranamat ECO doživeli nelagodje, je odvisno od številnih dejavnikov: debeline vaše kože, deleža telesne maščobe in celo menstrualnega ciklusa.

Zato ne obupujte, če bodo prve masaže bolj podobne mučenju kot obljubljeni sprostitvi. Dajte svojemu kompletu Pranamat še eno priložnost, sledite našim nasvetom in ugotovili boste, da boste z malo vztrajnosti končno odkrili neverjeten občutek, o katerem poroča toliko naših strank.

Naši nasveti

Neprijetni občutki se običajno pojavijo le v prvih nekaj minutah. Po 3 – 4 minutah boste opazili, da nelagodnost pričenja izginjati in jo postopoma nadomeščata toplota ter mravljinčenje.

  • Masažo poskusite izvajati na mehkejši podlagi.
    Ne pozabite, da bo masaža na tleh intenzivnejša kot na postelji ali kavču. Priporočamo, da vašega vaše uporabe kompleta Pranamat ECO ne začnete z masažami na trdi podlagi.
  • Med masažo ne spreminjajte položaja.
    Če se uležete na komplet Pranamat in začutite nelagodje, boste verjetno nagonsko želeli spremeniti položaj – se rahlo premakniti ali celo odmakniti telo od lotosov. Uprite se tej želji, saj bo že najmanjša sprememba položaja povzročila ponoven pojav nelagodnega občutka.
  • Poskusite se sprostiti.
    Ko se počutite neprijetno, podzavestno napnete mišice. Zavedajte se tega, ko ležite na svoji masažni blazini. Dihajte in se sprostite.
  • Zamotite se.
    To vam bo pomagalo pri zgoraj navedenih nasvetih. Poslušajte glasbo ali zvočno knjigo, vendar poskušajte v roki ne držati nobene naprave, saj lahko to poveča vaše občutke nelagodja. Na primer, uporaba telefona lahko povzroči večjo bolečino v lopatici roke, v kateri držite napravo.
  • Prepoznajte del telesa, ki vam povzroča največje nelagodje.
    Malo verjetno je, da – na primer – celoten hrbet čuti enako raven bolečine. Pri nekaterih bo bolj boleč ledveni del, pri drugih pa morda lopatica. Ugotovite, kateri del je za vas bolj problematičen, in pod njega položite tanko krpo, medtem ko nadaljujete z masažo preostalega telesa na goli koži.

Vrhunski nasvet:

Masažo lahko poskusite izvajati v športnem nedrčku – tako bo zgornji del vašega hrbta pokrit, spodnji pa bo imel neposreden stik z lotosovimi cvetovi. 

Vredno je poskusiti znova

Masaža s kompletom Pranamat ECO je … FANTASTIČNA! Seveda boste hitro prišli do faze, ko boste preprosto uživali. Z redno uporabo kompleta Pranamat ECO se ne boste le počutili bolj sproščene, temveč tudi srečnejše in bolj zdrave.