POLETJE S PRANAMAT ECO ❤️
Poletna razprodaja se je začela! Do -30% na komplete
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Pogosto zastavljena vprašanja

Vse, kar ste želeli vedeti o PRANAMAT ECO in še več.

Površina blazine Pranamat ECO je večja od površine večine masažnih blazin. Velikost 28,7 × 17,7 palcev (45 x 73 cm) je dovolj velika, da pokrije celoten hrbet, kar omogoča največjo izpostavljenost posebej umerjenim masažnim elementom v obliki lotosovih cvetov. To prispeva k resnično transformacijski izkušnji.

Da, vsi izdelki Pranamat ECO vključujejo navodila za uporabo. Navodila za uporabo so na voljo v naslednjih jezikih: angleščina, španščina, ruščina in latvijščina.

Vse izdelke Pranamat ECO z ljubeznijo ročno izdelujemo sami v prelepi Latviji (Evropska unija). Naši visoko usposobljeni mojstri delajo po strogih standardih – poskrbijo za vse do zadnjega šiva. Ne uporabljamo zunanjih izvajalcev – ker je naša proizvodnja etična in moramo vedeti, da vam zagotavljamo najvišjo možno kakovost.

Izdelki Pranamat ECO so bili testirani v skladu s standardom STANDARD 100 OEKO-TEX in so certificirani. Številka certifikata je VN025 155799.

Koristi so opazne že po prvih nekaj minutah prve masaže, začenši z občutkom toplote v koži. Po približno desetih minutah boste začeli čutiti udobje in mir.

Podrobna navodila za uporabo najdete v embalaži izdelka Pranamat ECO.

Če v garancijskem roku prejmete izdelek z napako ali odkrijete nepravilnost, prosimo, da na [email protected] pošljete zahtevek, ki opisuje napako, in priložite fotografije, ki podrobno opisujejo napako.

Garancijska doba Pranamat ECO je pet let. Shranite vse izvirne dokumente za plačilo in dostavo.

V primeru vrnitve izdelka z napako v tem roku, vam bomo dobavili nadomestni izdelek. Predložite dokazilo o plačilu; račun in svojo zahtevo za zamenjavo v pisni obliki sporočite na [email protected] Od tam vam bomo posredovali nadaljnja navodila.

Mnogi otroci radi uporabljajo Pranamat ECO. Če vaš otrok uporablja Pranamat ECO, mora biti ves čas pod nadzorom odraslih, saj so lotosovi cvetovi ostri. Otroška koža je še posebej občutljiva, zato priporočamo, da med blazino in telo položite laneno krpo ali bombažno majico in masažo omejite na 10–15 minut. Prejemamo povratne informacije staršev, ki pojasnjujejo, da otroku dovolijo, da se s konicami prstov nežno dotakne lotosovih cvetov, da razvije motorične sposobnosti. Nekateri starši tudi spodbujajo svoje otroke, da iz sedečega položaja nežno pritiskajo z nogami na podlogo.

Za več podrobnosti si oglejte našo Medicinska izjava o omejitvi odgovornosti.

Za najboljše rezultate uporabljajte Pranamat ECO vsak dan in kadar koli začutite določeno potrebo. Priporočamo, da Pranamat ECO postane del vaše vsakdanje rutine. Uporabite ga na primer po umivanju zob, ko se vsak večer pripravite na spanje. Ali pa ga namestite na svoj pisarniški stol za prvih 20 minut delovnega dne.

Pranamat ECO strogo ni priporočljiv za uporabo med nosečnostjo, še posebej v prvem trimesečju – prav tako ne masaža – razen v primeru specialista za prenatalno masažo. Ko pa vaš otrok enkrat pride na svet, postane čudovita podpora novim mamicam. Veliko naših strank je novopečenih mamic – spremljajte naše strani na družbenih omrežjih in se pridružite družini!

To je stvar posameznika, a bi občutek bolje opisali kot »neprijeten za nekaj trenutkov«. Nekateri ljudje ob prvi uporabi blazine občutijo prijeten občutek mravljinčenja in toplote. Vendar pa je za večino ljudi potrebnih nekaj minut, da se sprostijo, in dve ali tri masaže, da resnično sprejmejo celotno izkušnjo. Priporočamo, da začnete s kratkimi masažami, ki trajajo od pet do deset minut. Če imate zelo občutljivo kožo in čutite nelagodje, poskusite med masažo s Pranamat ECO nositi tanka bombažna oblačila.

Preprosto se spustite v ležeči položaj, s Pranamat ECO pod hrbtom, rameni, vratom ali katerim koli drugim delom telesa, ki ga želite masirati (razen obraza, seveda). Na Pranamat ECO lahko sedite ali stojite ali pa iz sedečega položaja nežno pritiskate na stopala. Pranamat ECO nima nobenih gibljivih delov, zato, ko ste v položaju, preprosto ležite mirno in dihajte ter uživajte v razbremenitvi napetosti. Uporaba Pranamat ECO je popolnoma brez napora in se počutite sproščeni in polni energije.

Pranje Pranamat ECO je preprosto.

1. Odstranite notranje polnilo iz kokosovih vlaken ali ajdovih luščin in ločite zunanjo laneno prevleko od notranje bombažne prevleke.

2. Zunanjo laneno prevleko ročno operite s hladno vodo in blagim – po možnosti naravnim – detergentom ter pustite, da se naravno posuši. Ne perite v pralnem stroju.

3. Značilne masažne elemente v obliki lotosovih cvetov Pranamat ECO lahko po potrebi nežno očistite z mehko krtačo in med posameznimi masažami poškropite z dezinfekcijsko raztopino.

4. Notranjo prevleko iz belega bombaža lahko operete ročno ali strojno pri običajnem ciklu bombaža.

5. Polnilo iz kokosovih vlaken ne sme priti v stik z vodo in se ne sme čistiti. Čiščenje ni nujno potrebno, saj so kokosova vlakna naravno odporna na prah in vonjave.

Če imate zelo občutljivo kožo in občutite nelagodje med uporabo Pranamat ECO, priporočamo, da nosite tanka bombažna oblačila in ga ne uporabljate na goli koži. Prav tako lahko pomaga, če prvih nekaj masaž omejite med dve in deset minut. Uporaba Pranamat ECO na mehki površini, kot je vzmetnica ali kavč, namesto na tleh, prav tako zmanjša intenzivnost pritiska.

Pranamat ECO je zasnovan za individualno uporabo. Zaradi osebne higiene je med uporabami priporočljivo uporabljati posebna razkužila, če delite svoj Pranamat ECO.

Da. Ponujamo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez vprašanj.

Če Pranamat ECO ne izpolni vaših pričakovanj, lahko zahtevate vračilo v roku 30 dni od prejema nakupa.

Če želite zahtevati vračilo, se obrnite na nas na [email protected]. Upoštevajte, da stroškov dostave ne vračamo. Tukaj si oglejte naš pravilnik o dostavi in vračilih.

Običajno stroški dostave niso vračljivi.

V primeru, da je izdelek neustrezne kakovosti ali z napako in je vrnjen v 30 dneh, bomo pokrili stroške vračila. Predložite dokazilo o plačilu in pisno zahtevo za povračilo stroškov za izdelek in dostavo na [email protected]

Zavezani smo k varovanju vaših osebnih podatkov. Vse podatke o plačilu, vnesene na naše spletno mesto, obdeluje varna plačilna platforma tretje osebe. Mi prejmemo le potrdilo o opravljenem plačilu.

V 24 urah po naročilu boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, vključno s podatki o plačilu. Če ne prejmete potrditvenega e-poštnega sporočila, se obrnite na nas na [email protected]

Podrobne informacije o stroških in pogojih dostave vam bodo na voljo med opravljanjem plačila in bodo priložene potrditvenemu e-poštnemu sporočilu, vključno z vašim računom. To e-poštno sporočilo boste prejeli v 24 urah.

V naši e-trgovini sprejemamo kreditne/debetne kartice, Paypal.

Izdelek nam morate vrniti v originalnem stanju, nepoškodovan, v originalni embalaži, v 30 dneh od prejema naročila. Shranite vse originalne dokumente za plačilo in dostavo ter jih priložite v vaš paket. Stroški pošiljanja in vračila niso vračljivi.

Vendar pa v primeru vrnitve okvarjenega izdelka ali izdelka neustrezne kakovosti vrnemo celotno kupnino. V tem primeru krijemo tudi stroške vračila. Za povrnitev stroškov dostave predložite dokazilo o plačilu; vaš račun in zahtevo za povračilo v pisni obliki pošljite na [email protected]

Vaša vračila(-a) bodo povrnjena v 10 dneh po tem, ko bomo uspešno prejeli vrnjene izdelke, v skladu z zgoraj navedenimi pogoji.