POLETJE S PRANAMAT ECO ❤️
Poletna razprodaja se je začela! Do -30% na komplete
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal
Your Image alt
  Srce in duša podjetja so ljudje, ki v njem delajo in prispevajo k skupnemu uspehu... Večerna masaža s Pranamat ECO bo poskrbela za boljšo kakovost spanja, tako da bodo vaši zaposleni zjutraj vstali sveži, polni energije in pripravljeni na vsakodnevne naloge ter premagovanje novih izzivov.

POSLOVNA DARILA

Darilne košare sodijo v prejšnje tisočletje. Poslovna božična darila in darila za praznike v podjetjih naj bi utrdila pristen odnos z ljudmi, ki so za nas pomembni. Najboljša darila so tista, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje vaših zaposlenih, poslovnih partnerjev ali strank. Korporativna darila za stranke morajo ustvariti odnos; povezavo med vašim podjetjem in tistimi ljudmi, ki skozi vse leto prispevajo k njegovi rasti. 

Pranamat ECO je popolno darilo, saj lahko masažni komplet kadar koli priročno uporabljate na svojem domu. Gre za sodoben pripomoček za dobro počutje, ki klinično dokazano odpravlja napetost in stres, lajša bolečine v hrbtu, preprečuje glavobole in vas napolni z energijo za ves dan. 

Vsi izdelki Pranamat ECO so z ljubeznijo ročno izdelani v Evropi iz materialov, ki so prijazni do ljudi in planeta. Za vsak izdelek je na voljo 5-letna garancija.

Your Image alt

Poslovna darila niso nujno univerzalna. Za vaše podjetje lahko pripravimo tudi posebej oblikovane izdelke Pranamat ECO - personalizirane vezenine, korporativna darila, besedila ali vzorce, sestavljene iz masažnih elementov v različnih barvah. Pripravljeni smo uresničiti vaše zamisli!

Če želite za svoje podjetje naročiti več kot deset masažnih kompletov Pranamat ECO, izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo.

5 RAZLOGOV, ZAKAJ JE TAKŠNA MASAŽA NAJBOLJŠA ZAMISEL ZA POSLOVNO DARILO ZA ZAPOSLENE

Iščete navdih za izvirna poslovna darila? Izberite Pranamat ECO in računate lahko na: 

Ugodne popuste za vrhunska poslovna darila, ki jih bodo vaši zaposleni zelo cenili.

Kakovost blagovne znamke. Pranamat ECO je znan po kvalitetni izdelavi, okolju prijazni filozofiji in etični proizvodnji v Evropi.

Edinstvenost. Priznajte unikatno osebnost in pomembnost vsakega člana vaše ekipe s prilagojenimi poslovnimi darili, ki so zasnovana po meri. 

Praktičnost. Naša korporativna darila niso le lepa, temveč tudi izjemno praktična, kar pomeni, da bodo vaši zaposleni resnično uživali v njihovi vsakodnevni uporabi.

Produktivnost. Izdelki Pranamat ECO pomagajo pri lajšanju stresa, izboljšanju spanja, dvigu energije in motivacije ter zmanjšanju pogostosti glavobolov, kar posledično pripomore k povečanju produktivnosti. In vaša ekipa si zasluži le najboljše!

KAKO BOSTE POSKRBELI ZA SREČNEJŠE, BOLJ ZDRAVE IN PRODUKTIVNEJŠE ZAPOSLENE?

Če si želite ogledati naš izbor daril, obiščite našo spletno trgovino, nato pa se obrnite na našo ekipo in pogovorili se bomo o vaših željah ter za vas pripravili ponudbo.

KAKO ZAVITI DARILO NA ORIGINALEN NAČIN?

Darilo za sodelavca, nadrejenega ali prijatelja  - kako ga ustrezno zaviti? Pri Pranamat ECO vam glede tega ni potrebno skrbeti, saj izdelke ponujamo v elegantni embalaži z našim logotipom, ki izžareva prestižnost že sama po sebi.  Po želji lahko le še dodate okrasno pentljo in vaše darilo bo pripravljeno - enostavno, originalno in hitro zavijanje darila brez skrbi!

Your Image alt