OMEJENA IZDAJA KOLEKCIJE S KONOPLJO
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

TO SMO IZBRALI ZA NAŠE POSLANSTVO

Pranamat ECO ima poslanstvo, da prinese akupresurno masažo za dobro počutje v vsak dom.

Kot pionirji sodobnega gibanja za akupresurno masažo smo navdušeni, da lahko naše stranke izkoristijo spretnosti in strokovno znanje, ki smo ga zbirali več kot desetletje.

Ustanovljeno leta
2009
Člani ekipe
110
Pranamat ECO se
uporablja v
več kot 130
državah
Prodanih izdelkov
> 2M
Zadovoljne
stranke

ZAČETKI Pranamat ECO®

Pranamat ECO je družinska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena v Severni Evropi leta 2009. Verjamemo, da trajnostna rast izvira iz razveseljevanja naših strank. Za vse življenje smo se zavezali zdravju in sreči ljudi in planeta. Pranamat ECO je izdelek, ki resnično izboljšuje življenje in ima klinično dokazane koristi.

Pranamat ECO smo razvili za izboljšanje kakovosti življenja naših strank. Verjamemo, da imamo s tem, ko postanemo močni, večjo sposobnost prijaznosti, več energije za doseganje naših ciljev, več ustvarjalnega potenciala, več samozavesti in duševne trdnosti.

Pranamat ECO temelji na načelih akupresure, ki je pripotovala na zahod iz starodavne Kitajske. Rimljani in stari Grki so jo priznavali kot način zdravljenja. Ta tradicionalna zdravljenja se uporabljajo že tisočletja.

Akupresurni masažni komplet Pranamat ECO so razvili znanstveniki. Posamezne koristi so podprte s strogimi kliničnimi podatki.

Pranamat ECO
Veseli smo in ponosni, da vam lahko ponudimo kakovosten izdelek, ki je že izboljšal življenje več kot pol milijona ljudi. Svojim strankam vedno prisluhnemo in se od njih učimo, da bi se učili še naprej, medtem ko skupaj zremo v prihodnost.
Pranamat ECO

SRCE IN UM PODJETJA Pranamat ECO®

ECO PO IMENU.

ECO po naravi. Zelena ni zgolj oznaka. Vsaka odločitev, ki jo sprejmemo, temelji na tem, kaj je najboljše za planet. Uporabljamo samo obnovljive materiale, nenehno se premikamo v smeri brez odpadkov in naša embalaža je izdelana iz biološko razgradljivih in recikliranih materialov. Pranamat ECO je pametna naložba, ki spoštuje naše naravne vire.

DELUJE.

Vaše zdravje in sreča sta naši prednostni nalogi. Učinkovitost Pranamat ECO dokazujejo klinične študije, ki jih je leta 2014 financirala Evropska unija. Dajemo vam 30-dnevno garancijo vračila denarja, da jo preizkusite sami.

LJUDJE.

Pranamat ECO je etično ročno izdelan v našem lastnem evropskem laboratoriju. Proizvodnje ne bomo nikoli prenesli v izkoriščevalske proizvodne obrate. Vsak izdelek je podvržen našemu štiristopenjskemu nadzornemu postopku, zato smo prepričani o kakovosti posameznega šiva. Izdelan je z ljubeznijo in narejen tako, da traja. Vaš masažni komplet Pranamat ECO ima 5-letno garancijo.

EDINSTVENI.

V 14 letih smo bili nagrajeni za revolucionarno učinkovitost našega masažnega kompleta. Edinstvena oblika Pranamat ECO je patentirana. Torej, če želite klinično dokazane rezultate, poiščite naše prepoznavne lotosove konice in našo živahno zeleno nalepko.

Edinstveni Pranamat ECO je leta 2019 prejel nagrado za inovacijo "WELLNESS INOVATION". Lani nas je New York Post imenoval "trendne", medtem ko nas je Independent Magazine razglasil za "Best Buy" (Najboljši nakup). Masažo s Pranamat ECO obožujejo ljudje na šestih celinah.

DOBRO POČUTJE.

Oglase ustvarjamo, da vam pokažemo naše masažne komplete. Toda tudi da navdihnemo izbire, ki služijo vašemu telesu, soljudem in planetu. Gostimo maratone in tekmovanja za zdravo življenje ter delimo spletne vaje, ki so jih razvili trenerji in fizioterapevti. Strokovnjake vabimo, da delijo svoja odkrita mnenja in sodelujejo v številnih drugih aktivnostih, povezanih z dobrim počutjem. Resnično spreminja življenja naših strank. Preberite si naše ocene na Facebooku in si natančno oglejte, kako dnevna rutina Pranamat ECO za dobro počutje ustvarja osebno rast in zdravljenje.

ODGOVORNI.

Izbira Pranamat ECO pomeni, da pomagate ljudem, ki jih nikoli ne boste niti spoznali. Skupaj redno darujemo ženskim in otroškim dobrodelnim organizacijam, eko-projektom in naravovarstvenim skladom.

NAŠA ZGODBA

 • 2009
  Vse se je začelo z idejo, da bi ustvarili najboljšo akupresurno masažno blazino na svetu. Zadovoljevati bi morala potrebe sodobnega življenja, kar pomeni, da bi morala biti priročna za uporabo, okolju prijazna, imeti lep dizajn in biti najvišje kakovosti.
 • 2011
  Pranamat ECO je prejel prvo priznanje v Severni Evropi.
 • 2013
  Odprli smo prvo spletno trgovino.
 • 2014
  Pranamat ECO je uspešno prestal klinična preskušanja, ki jih je sofinancirala Evropska unija.
 • 2015
  Ustvarili smo vzglavnik Pranamat ECO.
 • 2017
  Odprli smo skladišča v ZDA, Združenem kraljestvu, Kanadi in Španiji za hitro dostavo in manjši ogljični odtis.
 • 2019
  Masažni komplet Pranamat ECO je prejel certifikat OEKO-TEX in serijo nagrad Live Organic Award in Eco Best Award.
 • 2020
  Independent Magazine je Pranamat ECO označila za »Best Buy« (Najboljši nakup). Pranamat ECO je prejel nagrado Wellness Innovation Award. Odprli smo skladišča v Nemčiji in na Poljskem.
 • 2021
  Prešli smo na 100 % zeleno energijo. Uspešno lansiranje blagovne znamke na Nizozemskem in na Češkem.
 • 2022
  Izolirali smo streho proizvodne hale in nanjo namestili sončne kolektorje. Finalist nagrad Health & Wellbeing Awards 2022 v kategoriji "Sleep Savior". Uspešno lansiranje blagovne znamke v Sloveniji in na Portugalskem.
 • 2023
  Celotna proizvodnja deluje na osnovi lastne sončne energije. Vzpostavljen okolju prijazen sistem ogrevanja na pelete. Uspešna uvedba blagovne znamke na Hrvaškem.
 • 2024