15. OBLETNICA
Zadnja priložnost
za -25 %
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Pranamat ECO: Naravna pomoč za osebe, ki trpijo za fibromialgijo

Your Image alt

Kaj je fibromialgija?

Fibromialgija je kronična bolezen, za katero so značilne mišično-skeletne bolečine po vsem telesu, utrujenost, motnje spanja, anksioznost in depresija. Običajno se bolečina pojavlja v sklepih, mišicah in vezeh.

Simptomi

Glavni simptomi, povezani s fibromialgijo, so:

  • Splošna bolečina
  • Togost
  • Mravljinčenje ali pekoč občutek na različnih delih telesa
  • Kronična utrujenost
  • Motnje spanca
  • Anksioznost in/ali depresija

Vzroki

Specifičen vzrok fibromialgije ni znan, vendar je povezana z genetskimi dejavniki, hormonskimi motnjami ter fizičnim in psihičnim stresom.
 

Odkrijte terapevtske učinke kompleta Pranamat ECO:

Zdravljenje fibromialgije

Fibromialgijo je zelo težko diagnosticirati, zato priporočamo, da se posvetujete s specialistom. Zdravila za fibromialgijo trenutno ni, čeprav obstajajo različna zdravljenja, kot so masaže, raztezanje ali vadba, ki pomagajo ublažiti simptome, povezane z boleznijo.

Kombinacija zdrave prehrane, prehranskih dopolnil, vadbe in uravnavanje funkcij proizvodnje ščitničnih hormonov je lahko učinkovito zdravljenje fibromialgije. Jemanje ščitničnih hormonov se ni izkazalo za enako učinkovito pri uravnavanju naravne proizvodnje.

Uporaba masažne podloge Pranamat ECO lahko hitro in naravno olajša simptome, povezane s fibromialgijo. Najbolj takojšen učinek je znatno zmanjšanje bolečine z globoko sprostitvijo mišic in sproščanjem endorfinov. Najvišjo raven lajšanja bolečine dosežemo v prvih dveh tednih uporabe.

Druge dolgoročne koristi rednih masaž s kompletom Pranamat vključujejo izboljšan spanec in razpoloženje ter povečano raven energije.

Poleg tega so raziskave, povezane s kompletom Pranamat ECO pokazale, da so akupresurne masaže močan regulator hormonov in pospeševalci metabolizma. To sta ključni sestavini uspešnega zdravljenja fibromialgije. Povečano sproščanje endorfinov spodbuja in izboljša uravnavanje nastajanje ščitničnih hormonov. Tako lahko redna uporaba kompleta Pranamat ECO pomaga odpraviti vzrok bolezni. 

Vsaka uporaba pospeši presnovo s pospeševanjem srčnega utripa, spodbujanjem krvnega obtoka in zvišanjem ravni energije.

Posameznikom z diagnozo fibromialgije priporočamo, da za 30 dni poskusijo komplet Pranamat ECO – brez tveganja.

Komplet Pranamat ECO je zdrava navada, ki jo zlahka vključite v svojo rutino in izboljša kakovost življenja. Če komplet Pranamat ECO uporabljate vsak dan, boste kmalu opazili drastično izboljšanje vašega počutja. 

Your Image alt

15 – 30 minut je dovolj za lajšanje bolečin

Sledite tem preprostim vajam za hitro in učinkovito lajšanje bolečin. Priporočeno trajanje posamezne masaže je odvisno od stopnje vaše bolečine. Pri močnejših bolečinah bodo bolj učinkovite daljše masaže. Posamezna masaža naj traja od 15 do 60 minut in se izvaja vsaj enkrat na dan.

Položaj 1 – Masaža hrbta

Ulezite se na podlogo za masažo hrbta za lajšanje bolečin in sprostitev mišic.

Položaj 2 – Masaža hrbta in vratu

Podlogo položite pod vrat, tako da sledi naravni krivulji vašega telesa, in se ulezite na masažno podlogo. Sprostite se in pričakujte rezultate lažjega, bolj mirnega spanca.

Položaj 3 – Masaža hrbta

Masažo usmerite na mesta, kjer čutite največjo bolečino.

Položaj 4 – Lumbalna masaža

Intenzivneje zmasirajte ledveni del tako, da na podlogo pod seboj položite vzglavnik, da boste bolj pritiskali na lotosove cvetove.