15. OBLETNICA
NEVERJETNA ROJSTNODNEVNA PONUDBA
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Strokovne ocene: Trenerka za odpravljanje anksioznosti Amy Thomson o kompletu Pranamat ECO

Your Image alt

Amy pomaga ženskam z anksioznostjo doseči njihove sanje in cilje v življenju in poslu.

Navdušeni smo, da delamo skupaj z Amy, da pomagamo ženskam uresničiti njihov potencial.
Tukaj so glavni nasveti iz nedavnega članka:

1. Spoznajte razliko med tem, kaj lahko in česa ne morete nadzorovati.

2. Prevzemite nadzor nad jutranjimi navadami. Pustimo nekaj časa, da popijete velik kozarec vode z rezino limone in naredite nekaj vaj iz čuječnosti.

3. V dnevnik vsako jutro zapišem tudi svoje cilje, seznam opravil in tri stvari, za katere sem hvaležen.

4. Ležim na svojem kompletu Pranamat ECO za 15 ali 20 minut. Tako se pospeši moj krvni obtok, ki mi stimulira um, da se počutim pripravljeno za dan, ki je pred menoj.

5. Ozavestite svoje čustvene navade, ki jih sproži tesnoba. Na primer prenajedanje s čokolado, gledanje preveč novic, komunikacija z ljudmi, ki vas čustveno vržejo iz tira, ali skrb za nekaj, česar ne morete spremeniti. Navado zamenjajte z nečim pozitivnim, kot je masaža, branje ali uporaba afirmacij, da začnete graditi pozitiven odnos s seboj.

6. Komplet Pranamat ECO: najboljši položaj za lajšanje stresa. Priporočam, da imate na sebi čim manj oblačil, lahko ste tudi brez njih, in ležite na trdih tleh. Pokrijte se z odejo. Pomembno je, da se osredotočite na dihanje. Naj akupresura opravlja svoje delo, medtem ko vi štejete vdihe.

7. Meditacija na kompletu Pranamat je odlična za resnično povezovanje z zemljo pod vami. To je res prizemljujoč občutek zasidranosti in varnosti. Ponavadi to počnem v sedečem položaju, z ravnim hrbtom in dlanmi, obrnjenimi proti nebu. Klasični Budin položaj.

8. Večina ljudi nosi napetost v spodnjem delu hrbta, ramenih in vratu. Ko ležite na kompletu Pranamat, objemite noge na prsih in jih nežno stisnite. To resnično pomaga razkrojiti to napetost na ciljno usmerjen način. Super pred spanjem, če ste imeli naporen dan.

Your Image alt

“Tako pomembno je, da vsak dan v svojo rutino vgradite navade, ki vas bodo podpirale tako psihično kot fizično. Masaža, meditacija, dihanje vaje, vaje za srce, uravnotežena prehrana in prijaznost do sebe igrajo ključno vlogo."