OMEJENA IZDAJA KOLEKCIJE S KONOPLJO
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Kako uporabljati vaš Pranamat ECO

6 korakov do dobrega počutja

Potrebnih je le 20 minut, da začutite pozitivne spremembe v vašem počutju. Doslednost je ključnega pomena. Začnimo!

Ko prvič preizkusite masažo s Pranamat ECO, je občutek resnično nepozaben – občutek, ki ga dobite, je intenziven! Toda po nekaj trenutkih se po vsem telesu razširi prijetna toplota, napetost in nelagodje izgineta in lahko uživate v vsem užitku, ki ga prinaša masaža.

Masaža hrbta

Back massage

Priporočamo, da začnete s klasično masažo hrbta Pranamat ECO. Lajšala bo bolečine in druge neprijetne občutke ter pomagala zmanjšati stres in izboljšati vaše razpoloženje. Namestite svoj masažni komplet Pranamat ECO na posteljo, kavč ali tla. Počasi se uležite na vaš Pranamat ECO, tako da bo vzglavnik nameščen pod vašo glavo, vratom in rameni, medtem ko vam bo blazina Pranamat ECO pokrivala ves hrbet.

Back massage

Se vam zdijo masažni lotosovi cvetovi preostri? Med masažo nosite tanko majico. Ko se navadite na občutek, poskušajte postopoma izpostaviti hrbet s premikanjem majice navzgor. Za masažo stopal lahko nosite tanke nogavice, za masažo stegen pa pajkice.

Masaža spodnjega dela hrbta

Lower Back massage

Blazino položite na tla ali na posteljo. Vzglavnik položite na blazino. Slecite srajco in se nežno uležite, da se blazina prilagodi krivulji vašega hrbta.

Lower back massage

Če še nimate vzglavnika Pranamat ECO, lahko pod blazino položite zvito brisačo. Lahko pa upognete noge in jih stisnete k prsnemu košu. To bo pomagalo močneje pritisniti spodnji del hrbta ob blazino.

Masaža glave in vratu

Neck massage

Ali kdaj sanjate, da bi vam nekdo redno masiral vrat in ramena? Z blazino Pranamat ECO je masaža vratu vedno pri roki. Vzglavnik preprosto položite pod zatilje, tako da spodnji del vzglavnika sega do vrha ramenskega predela. Potrebovali boste le 20 minut masaže vratu na dan, da boste občutili koristi. Vzglavnik Pranamat ECO in blazina Mini sta prenosna in ju je zelo preprosto vzeti s seboj v službo ali na počitnice.

Masaža trebuha

Tummy massage

Pranamat ECO lahko uporabite tudi na trebuhu. Ta vrsta masaže spodbuja dodaten pretok krvi v kožo, kar pomaga ohranjati napetost. Pomaga tudi pri zmanjševanju krčev in napihnjenosti. Potrebovali boste le 5–15 minut na dan. Med masažo lahko poslušate glasbo ali sledite spletu.

Tummy massage

Masaža dlani in stopal

Palm and foot massage

Ali ste zasvojeni z lotosovimi konicami? Razumemo. Masaža stopal lahko v nekaj minutah dvigne vašo raven energije. Priporočamo, da jo preizkusite zjutraj. Lahko sedite na stolu in položite svoj Pranamat ECO Mini na tla. Nato s stopali nežno pritisnite v lotosove cvetove. Prav tako lahko na svoji blazini Pranamat ECO® preprosto stojite. 5 minut je dovolj, da se napolnite z energijo in se znebite stresa. Mnogi si med prvo masažo stopal raje nadenejo nogavice. Za masažo dlani preprosto pritisnite dlani v svoj Pranamat ECO, kadarkoli potrebujete čustveno uravnovešanje. Veliko ljudi ima Mini poleg računalnika, da lahko lajšajo stres, kadar koli začutijo potrebo.

Palm and foot massage

Masaža za toniranje kože

Massage for toning the skin

Pranamat ECO se lahko uporablja za toniranje kože, na stegnih, zadnjici in drugod! toniranje kože, na stegnih, zadnjici in drugje. Najpomembneje je najti udoben položaj. Berite knjigo ali uporabljajte telefon, da čas hitreje mine. Veliko naših strank tako uporablja svoj Pranamat ECO po vadbi. Oprhajte se in poravnajte noge na blazini, vzglavnik pa lahko postavite pod upognjena kolena za boljšo oporo in stik. Masirajte se 15 minut.

Massage for toning the skin

Pranamat ECO vam bo služil dolga leta

Pranamat ECO durerà per molti anni

Splošni pogoji uporabe

Masažni komplet Pranamat ECO je ročno izdelan iz najkakovostnejših trajnostnih materialov s certifikatom EU in vam bo ob pravilni uporabi služil zelo dolgo. Zaščiten je s petletno garancijo.

  • Svoj Pranamat ECO hranite na suhem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe.
  • Prevleko ročno operite v hladni vodi. Najprej odstranite notranje polnilo, ki se ne sme zmočiti.
  • Za čiščenje lotosovih cvetov uporabite mehko krtačo. Uporabite lahko kateri koli okolju prijazen detergent ali dezinfekcijsko sredstvo.
  • Da ne bi poškodovali lotosovih cvetov, ne shranjujte masažnega kompleta s konicami, obrnjenimi proti trdi površini, nanj ne postavljajte težkih predmetov in ne stopajte na blazino ali blazino v čevljih, ne sedite na svojem Pranamat ECO v kavbojkah ali oblačilih iz debele tkanine.

Pranamat ECO se bo zlahka vklopil v vaš življenjski slog in izboljšal kakovost vašega življenja

PRISKRBITE SI SVOJ PRANAMAT ECO