OMEJENA IZDAJA KOLEKCIJE S KONOPLJO
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Nič več utrujenosti: 15 minut na dan, da se boste spet počutili bolje

Obnovite svojo moč s Pranamat ECO. Tempo sodobnega življenja je hiter. Moramo se spočiti in regenerirati. Težko je najti vsaj nekaj minut, ki bi jih posvetili svojemu zdravju. Kaj pa storiti, ko vam zmanjka moči, energije ali želje za opravljanje tudi osnovnih nalog? Z masažo Pranamat ECO lahko v zelo kratkem času obnovite svojo moč. 5 do 10 minut masaže na dan je dovolj, da ublažite utrujenost in si napolnite potrebno energijo za ves dan. Preizkusite to naravno, hitro in učinkovito metodo za povrnitev izgubljene moči s takojšnjim učinkom!

Redna uporaba Pranamat ECO lahko:

  • spodbudi nastajanje endorfinov;
  • povzroči splošno dobro počutje;
  • odpravi utrujenost;
  • izboljša vašo koncentracijo;
  • okrepi imunski sistem;
  • napolni vaše celice s kisikom in dvigne raven energije!

Celo namen samooskrbe je prvi korak na poti k okrevanju. Če si vzamete čas zase – svojo energijo usmerite vase –, je to koristno za vas in vaše bližnje. Danes je prvi dan preostanka tvojega življenja.

Za telo, um in duh

Vsi bi radi našli način, da si povrnemo moč, energijo in se počutimo čudovito. Pranamat ECO masaža vam omogoča, da to storite kadarkoli in – skoraj – kjerkoli. 5 do 10 minut te obnovitvene masaže je dovolj, da sproži pravo spremembo v vašem življenju. Ni vam treba rezervirati termina ali zapustiti udobja vašega doma ali pisarne. Pranamat ECO se prilega vašemu natrpanemu urniku. Vrtoglav tempo sodobnega življenja ne pomeni, da morate prenehati skrbeti za svoje zdravje. Danes je prvi dan preostanka tvojega življenja.

NAROČITE ZDAJ

Pranamat ECO –začutite, da deluje – postopna navodila

Pranamat ECO masaža vam pomaga dvigniti razpoloženje in doživeti poplavo pozitivnih čustev. V prvih 25 minutah Pranamat ECO na telo deluje stimulativno, nato pa sproščujoče. Opazujte trenutek, ko se začne globoka sprostitev. Nastavite časovnik s prijetno melodijo in sledite tem postopnim navodilom:

1. Leva noga
2. Desna noga
3. Obe nogi
4. Obe roki
5. Celoten hrbet

Pranamat ECO: osnove

Koristi Pranamat ECO so podobne kot pri klasični masaži v kombinaciji s tradicionalno akupresuro. Skrivnost Pranamat ECO je v patentiranih masažnih elementih lotosovih cvetov. Učinek je umirjajoč in intenziven. Redna uporaba zdravila Pranamat ECO spodbuja tvorbo endorfinov, ki se vežejo na μ-opioidne receptorje v možganih, kar zavira bolečino. Endorfini ustvarjajo tudi občutek evforije in miru. Redna uporaba Pranamat ECO lajša bolečine v hrbtu, zmanjšuje celulit in vas osvobaja cikla napetosti, stresa in nespečnosti. Lahko vam pomaga, da se energijsko povežete med vadbo joge. Ne glede na vlogo v vašem življenju, se boste počutili odlično.

Pranamat set