Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:
3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Od kod prihajajo glavoboli?

Bolečina sama po sebi ni bolezen, vendar je zagotovo znak, da je nekaj narobe v telesu. Glavobole lahko povzroči veliko stvari – slaba kakovost spanja, stres ali nezdrava prehrana. Glavoboli nas lahko ustavijo pri delu ali pa nam preprečijo, da uživamo v družbi naših najbližjih in najdražjih.

Napetost v vratnih mišicah povzroča zožitev krvnih žil, kar je eden najpogostejših vzrokov za glavobole. Živčne celice v možganih ne dobijo dovolj kisika, kar povzroči napad bolečine, ki lahko traja od nekaj ur do nekaj dni.

Zdravila proti bolečinam lahko lajšajo neprijetne občutke, vendar se ne borijo proti začetnemu vzroku za nastanek bolečine. Bolečina se lahko povrne, ko zdravilo preneha delovati. Masaža je odličen način za lajšanje osnovne mišične napetosti. Ni vedno mogoče rezervirati termina pri profesionalnem masažnem terapevtu, vendar vam je po zaslugi PRANAMAT ECO masaža na voljo kadarkoli in kjerkoli.

PRANAMAT ECO masaža in glavoboli

Masaža s PRANAMAT ECO ne pomirja le bolečine, ampak se bori tudi proti vzroku.

In še:

- Spodbuja sproščanje endorfinov – naravnih protibolečinskih zdravil, ki učinkovito lajšajo akutne, nenadne in kronične bolečine;
- Ogreva problematično območje in odpravlja mišične krče in napetost, ki sta najpogostejša vzroka za glavobole;
- Izboljša krvni obtok in oksigenira celice;
- Odpravlja stres

Klinične študije so pokazale, da 30-dnevna uporaba PRANAMAT ECO pomaga pri lajšanju stresa, izboljšuje razpoloženje in splošno počutje.


Redna uporaba PRANAMAT ECO ne zmanjšuje le glavobolov in migren, ampak tudi njihovo pogostnost. Da bi povečali učinkovitost, uporabite PRANAMAT ECO vsak dan 20 minut, saj to odraža pogoje kliničnega preskušanja.