Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

NARAVNI NAČIN ZA UČINKOVITO ZMANJŠANJE CELULITA

Celulit nastane zaradi strukturnih sprememb v podkožni maščobni plasti in ga ni mogoče razpršiti brez masaže notranjih plasti. Celulit lahko mnogim izmed nas povzroči težave s samozavestjo, kar vpliva na to, kako se vidimo in kako se oblačimo. Če se lahko poistovetite s tem, ste verjetno že poskusili veliko načinov, kako se znebiti celulita, vendar niste našli učinkovite rešitve. Redna uporaba Pranamat ECO ustvari vidno razliko že po 30 dneh; vaša koža bo postala bolj gladka in elastična.

Pranamat ECO:

 • deluje na globlje plasti kože in pomaga pri odstranjevanju celulita;
 • izboljša krvni obtok;
 • kožo nasiti s kisikom;
 • spodbuja limfni obtok;
 • zagotavlja hitre rezultate;
 • traja le 10-15 minut na dan;
 • vašo kožo naredi prožno in elastično.
reduce cellulite

KLINIČNI PODATKI

Klinične študije, izvedene v Evropi leta 2014, so dokazale, da uporaba Pranamat ECO znatno poveča krvni in limfni obtok. Na grafu lahko vidite povečanje mikrocirkulacije pri dveh skupinah žensk – glede na njihov starostni razpon – po prvi 20-minutni uporabi Pranamat ECO. Z enakomerno porazdeljeno akupresuro na več kot 5000 točkah na koži, Pranamat ECO poveča krvni in limfni pretok ter kožne celice nahrani s kisikom. Ta povečana cirkulacija prinaša toploto na območje, kar spodbuja izločanje toksinov in tekočin, nabranih na problematičnem področju.

Redna uporaba Pranamat ECO zmanjša videz neenakomerne kože, izboljša ten kože in naredi kožo prožno in elastično.


PRISKRBITE SI PRANAMAT ECO
Graph

UČINKOVIT NAČIN ZA GLADKO IN ČVRSTO KOŽO

Pranamat ECO je učinkovita, naravna metoda za odpravo celulita. Je enostaven za uporabo in ga je mogoče uporabljati iz udobja lastnega doma. V samo 15 minutah na dan lahko vaši koži povrne gladkost in elastičnost. Z izboljšanjem krvnega in limfnega obtoka, redna anticelulitna masaža pomaga pri zdravljenju celulita brez potrebe po dieti ali vadbi.

Celulit ni le kozmetično vprašanje. Nastane s strukturnimi spremembami v podkožni maščobni plasti, kar ni mogoče odpraviti brez masaže najbolj notranjih plasti. Maščobne celice so zaprte v navpičnih celicah, ki jih tvorijo kolagenska vlakna. Ko se te celice napolnijo s grudicami maščobe, napolnjenimi s toksini, se vezivna tkiva raztegnejo in preprečijo normalen krvni in limfni obtok.

Mit je, da prisotnost celulita vedno kaže na slabo prehrano in pomanjkanje telesne vadbe. Nobena ženska, ne glede na to, kako zdrava je, ni imuna na celulit. Ima več vzrokov:

 • hormonsko neravnovesje;
 • kronična utrujenost;
 • prekinitev zdravega spalnega cikla;
 • genetski dejavniki;
 • tobak in alkohol;
 • nezdravo življenje.

ODSTRANITE CELULIT V 15 MINUTAH NA DAN!

Uporabite ta preprost program dnevno, in v enem tednu boste začeli videti razliko. Vaša koža bo bolj gladka in elastična. Če nimate časa za izvedbo celotnega programa, preprosto sedite na podlogi Pranamat ECO ali blazini Pranamat ECO, medtem ko gledate film ali berete knjigo.

Position 1

POLOŽAJ 1

Modelira obliko stegen in zadnjice.
Position 2

POLOŽAJ 2

Zgladi zunanjo površino stegen.
Position 3

POLOŽAJ 3

Spodbuja limfni obtok.
Position 4

POLOŽAJ 4

Odprava celulita, ko ste preveč zaposleni za celoten program.

PRANAMAT ECO KOŽI POVRNE MEHKOBO IN ELASTIČNOST

Pranamat ECO

Vas skrbi za vaše telo? Se vam včasih zdi, da ne morete nositi oblačil, ki jih želite nositi? Bi se radi počutili bolj samozavestno v bikiniju ali kopalkah? Čas je, da se spet počutite lepo s Pranamat ECO!

Koničasti elementi v obliki lotosovih cvetnih listov nežno delujejo na najgloblje plasti kože ter izboljšajo krvni in limfni obtok. Pretok krvi v problematičnih območjih je takojšen. Že prvi dan uporabe se boste počutili bolje! Ta akupresurni set ne pušča brazgotin na koži in ne poškoduje krvnih žil, deluje učinkovito in varno. Pranamat ECO je preprost in enostaven za uporabo.


NAKUP KOMPLETA PRANAMAT ECO