OMEJENA IZDAJA KOLEKCIJE S KONOPLJO
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

LAJŠANJE BOLEČIN V KRIŽU V 30 DNEH ALI VRNITEV DENARJA

Bolečina v ledvenem delu ali lumbago je nekaj, kar bo večina od nas enkrat doživela. Ima veliko vzrokov. V večini primerov lahko bolečine pripišemo zategovanju mišic in vezi, ki obdajajo ledvena vretenca. Bolečina se pogosto pojavi po intenzivnem fizičnem naporu, ki je povzročil poškodbo ali nateg mišice. Lahko je tudi posledica dolgotrajnega sedenja pred računalnikom.

Pranamat ECO vam bo všeč, ker z redno uporabo:

 • globoko sprošča kontrakturo mišic v ledvenem predelu;
 • spodbuja telo, da proizvede velik odmerek endorfinov, ki zavirajo bolečino, ki se vežejo na μ-opioidne receptorje v možganih;
 • poveča pretok hranilnih snovi in kisika v spodnji del hrbta;
 • preprečuje ponoven pojav bolečine v ledvenem delu;
 • po vadbi pospeši okrevanje.
back pain relief

KLINIČNE ŠTUDIJE*

* * Učinkovitost Pranamat ECO je klinično dokazana. Evropska unija je leta 2014 financirala dve študiji.

Prvi del je bil sestavljen iz strogih laboratorijskih testov. Ekipa zdravnikov je prišla do zaključka, da uporaba Pranamat ECO:

 • bistveno poveča intenzivnost krvnega pretoka v cirkulaciji kože;
 • pospešuje presnovo celic;
 • zmanjšuje vnetje mišic in sklepov;
 • poročali so o odpravi ali dramatičnem zmanjšanju bolečine.

V drugem delu je študija pokazala, da so po 30 dneh uporabe Pranamat ECO bolniki pokazali:

 • izboljšano oksigenacijo tkiv;
 • izboljšan mišični tonus;
 • povečano presnovo celic;
 • izboljšano telesno in čustveno zdravje.
97 %
97 % jih je opazilo popolno sprostitev mišic, izboljšano držo in močnejšo hrbtenico
93 %
93 % jih je opazilo popolno odpravo ali znatno zmanjšanje bolečin v hrbtu
92 %
92% jih je poročalo, da bodo še naprej uporabljali Pranamat ECO

Terapevtske koristi Pranamat ECO

Video

NARAVNO LAJŠANJE BOLEČIN V SPODNJEM DELU HRBTA

Masaža s Pranamat ECO hitro in učinkovito odpravi bolečine v križu. Gre za popolnoma naravno, varno in zdravo metodo, ki nima negativnih stranskih učinkov. Z redno uporabo bolečina v spodnjem delu hrbta izgine, odpravi utrujenost in napetost, kar vam omogoča aktivno življenje. Bolečina je simptom ali signal. Običajno zdravljenje pogosto lajša bolečino, vendar ne odpravi osnovnega vzroka. Pranamat ECO spodbuja nastajanje endorfinov, ki se prednostno vežejo na μ-opioidne receptorje v možganih in blokirajo izkušnjo bolečine.

Pranamat ECO deluje na celotno telo za lajšanje bolečin in v nekaterih primerih ozdravi vzrok bolečine. Na primer, s sprostitvijo napetosti v mišicah, ki obdajajo živec. Ali pa s povečanjem pretoka hranil in kisika v mišice, ki podpirajo hrbtenico, in tako držijo vretenca na njihovem pravem mestu. Ali z zmanjšanjem vnetja – osnovnega vzroka številnih stanj.

Prednosti redne uporabe Pranamat ECO v ledvenem predelu:

 • varnost in učinkovitost: ne povzroča negativnih stranskih učinkov ali izločanja strupenih kemikalij;
 • hitro delovanje: učinki se občutijo v 15-30 minutah;
 • udobje: lahko se izvaja kadarkoli in kjerkoli;
 • endorfini ne samo, da zavirajo bolečino, ampak zagotavljajo tudi občutek umirjenosti;
 • okrevanje po vadbi: povečuje cirkulacijo in regeneracijo celic;
 • pomaga ohranjati zdrav hrbet.

PRISKRBITE SI PRANAMAT ECO


VAJE ZA ZDRAVLJENJE SPODNJEM DELU HRBTA

Če začutite akutno bolečino, uporabite Pranamat ECO na problematičnih območjih 5-7 minut na 2-3 ure. Če imate kronične bolečine, uporabite Pranamat ECO med 15 in 30 minutami dvakrat na dan. Pri bolečinah v ledvenem delu je lahko koristno, če blazino Pranamat ECO položite pod križ, da učinkovito stimulirate ta predel.

ZAKAJ UPORABLJATI PRANAMAT ECO ZA BOLEČINE V SPODNJEM DELU HRBTA?

Na podlagi starodavnih načel akupunkture in akupresure Pranamat ECO lajša akutne in kronične bolečine v spodnjem delu hrbta. Z redno uporabo lahko znatno zmanjšate nastanek bolečine. Patentirani masažni elementi lotosovega cveta pritiskajo na kožo. To sprošča mišična vlakna in odpravlja napetost, ščipanje in mišične krče. Napetost v ledvenem predelu ovira krvni in limfni obtok, kar lahko povzroči nadaljnje bolečine in okorelost. Masaža zmanjša pritisk na vretenca, izboljša prekrvavitev in pripomore k hidraciji medvretenčnih ploščic. Z izboljšanjem krvnega in limfnega obtoka se hrbtenica in mišično tkivo bolje hranita s kisikom in hranili. Ta vrsta masaže stimulira živčni sistem, ki povzroči sproščanje endorfinov, naravnega sredstva proti bolečinam. Endorfini povzročajo tudi občutek blage evforije, miru in udobja.

Pranamat set

KAKO DELUJE?

Pranamat ECO je prekrit s patentiranimi lotosovimi cvetovi, s koničastimi listi, ki pritiskajo na površino kože. Ti aktivirajo akupresurne točke, kar stimulira centralni živčni sistem, izboljša krvni in limfni obtok ter oskrbuje telo s kisikom in hranili. Povečan pretok krvi pomaga pri okrevanju po vadbi ali poškodbi. Globoka sprostitev mišic odpravlja napetost in krče, ki povzročajo bolečine v hrbtu in bolečine v ledvenem delu hrbtenice. Tako kot pri klasični masaži tudi Pranamat ECO pomaga pri sproščanju endorfinov, znanih tudi kot "hormoni sreče", ki delujejo močno protibolečinsko in protistresno, zmanjšujejo tesnobo ter vzbujajo občutek zadovoljstva, miru in varnosti. Z masažo s Pranamat ECO se boste počutili kot nove, bolj srečne in spočite.


PRISKRBITE SI PRANAMAT ECO