15. OBLETNICA
NEVERJETNA ROJSTNODNEVNA PONUDBA
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

KAKO DO BOLJ ČVRSTE IN NAPETE KOŽE S PRANAMAT ECO

TRETMAJI ZA TONIZIRANJE KOŽE "NE DELUJEJO"

Če ste na svetu dovolj dolgo, ste verjetno že kdaj videli reklame za kreme za toniziranje kože, suho ščetkanje, izvleček grozdnih pešk, lasersko zdravljenje, terapijo z zvočnimi valovi in vse druge možnosti za toniziranje kože, ki ste si jih kdajkoli zamislili. Pri tridesetih letih nas je večina opustila poskuse toniziranja kože in se sprijaznila s tem, da maščobne celice pod našo kožo z vdolbinicami ostanejo. Vsi smo že videli skrbno oblikovane trditve, kot so "lahko pomaga tonizirati kožo". Takojšnjega in trajnega zdravljenja ni. Lahko pa dosežemo opazno zmanjšanje "grudaste kože" z delovanjem na pretok krvi in vezivno tkivo pod njo.

Picture

MIT: ZDRAVA TEŽA + ZDRAVA PREHRANA = ČVRSTA IN PROŽNA KOŽA

Odpravimo nekaj splošnih predstav o celulitu. Celulit imajo zdrave ženske in moški vseh starosti. Tudi pri supermodelih ne gre za povečano telesno težo; tudi pri njih se pojavlja. Morda mislimo, da se celulit pojavi, ker koža s staranjem izgubi elastičnost ... tudi to ni res; večina od nas je imela precej celulita že kot dojenčki. Ni posledica odvečnih maščobnih celic; ne moremo preprosto shujšati in celulit bo izginil! Nehajte računati odstotek telesne maščobe. Da bi se znebili celulita, moramo pogledati dlje od zdrave prehrane in izgube telesne teže.

KAKO NASTANE CELULIT: KAJ JE TO?

Vsi smo ga že videli - vdolbinica na strukturi kože. Na celulit so nagnjeni predvsem stegna, zadnjica in trebuh. Žal nas učijo, da je celulit nezaželen, čeprav je povsem normalen! Kaj je torej celulit? Vsi vemo, da ima naše telo kosti, mišice, živce, žile in kožo - toda kaj vse to drži skupaj? Celotno telo je povezano z obsežno mrežo vezivnih tkivnih trakov, imenovanih fascija - od konic prstov na nogah do čela. Fascija ima neverjetne lastnosti, vendar si jo zaradi preprostosti predstavljajmo kot mrežo (kot na mreži za pomaranče), ki se razteza čez spodaj ležeče mišice in maščobne celice pod kožo. Ko mreža postane napeta ali neelastična, se meso pod njo izboči med vlaknatimi trakovi, zaradi česar je koža na površini grudičasta, in pojavi se celulit. Če imamo v telesu veliko odvečne maščobe, je neravna površina sicer povečana, vendar to ni osnovni vzrok.

LJUBITE SVOJO KOŽO

Lepi ste takšni, kakršni ste. Celulit je naraven, normalen in lep. Ne obstaja noben medicinski razlog, da bi si morali zategniti kožo. Toda naše raziskave kažejo, da ima ista vrsta masaže, ki jo uporabljamo za toniziranje kože, pomembne koristi za zdravje; zlasti pri masaži fascij, ki vplivajo na doživljanje bolečine, in živčnega sistema. Zato imejte radi svoje telo, vendar preberite naprej in odkrijte osupljivo povezavo med vezivnim tkivom in dobrim počutjem celotnega telesa.

FASCIJA: LE VEZIVNO TKIVO POD KOŽO?

Ko je fascija zdrava, je raztegljiva, prožna, gladka in vlažna. To je vezivno tkivo pod kožo, ki povezuje kosti in kožo ter maščobo in živce. Toda fascija je več kot le inertni sklop "vezivnih trakov". Je organ - največji organ v telesu. Tesno je povezana z živčnim sistemom, duševnim zdravjem in našim odnosom do bolečine. Šele v zadnjih letih smo začeli v celoti ceniti vlogo fascije - ne le pri razvoju celulita - temveč tudi pri splošnem zdravju. Morda ste že slišali za Ashley Black - neverjetno žensko in mamo, ki je živela z izjemno kronično bolečino. Sama se je poučila o fascialni masaži in se osvobodila bolečin - pri tem pa spoznala, da je to najboljši način za toniziranje kože.

Picture

KAKO PRANAMAT ECO® MASAŽA OBNAVLJA FASCIJO?

Celulit lahko zdravimo tako, da zdravimo trakove vezivnega tkiva, ki ga povzročajo. Fascije lahko postanejo otrdele, toge in "lepljive" - zataknejo se, namesto da bi drsele po tkivu pod njimi. To ne povzroča le celulita, temveč tudi obremenjuje živčni sistem, kar vodi do povečanega občutka stresa in bolečine. Z vsakodnevno uporabo masaže Pranamat ECO® se lahko usmerite na problematične predele, kjer opazite pojav celulita. Povečamo lahko pretok krvi v fascije in jih tako oskrbimo s hrano in kisikom. Po potrebi lahko nežno raztegnemo in sprostimo čvrste trakove fascije. Za sprostitev fascije lahko hkrati delujemo na več točk pritiska. Tako z redno masažo Pranamat ECO® dosežete bolj napeto kožo. Še pomembneje pa je, da si povrnete splošni občutek zdravja in sreče.

Picture

PRANAMAT ECO® 30-MINUTNI TRETMA ZA TONIZIRANJE KOŽE

Ker je Pranamat ECO® v uporabi že desetletja, naše stranke že več let poročajo o zmanjšanju celulita. To se nam zdi neverjetno. Toda zdaj, ko vemo, da obstaja sto zdravstvenih razlogov za odpravljanje celulita s skrbjo za fascijo, je tu ... vaš wellness tretma za toniziranje kože ... 30-minutni ritual, ki ga lahko izvajate med gledanjem televizije ali branjem.

PRVI KORAK: GLOBOKA MASAŽA STEGEN IN ZADNJICE

Picture

DRUGI KORAK: TONIZIRANJE KOŽE NA BEDRIH

Picture

TRETJI KORAK: OBNOVITE PRETOK KRVI NA NOTRANJI STRANI STEGEN

Picture

ČETRTI KORAK: SPROSTITEV PODKOŽNEGA TKIVA NA TREBUHU

Picture

TOP NASVETI ZA OPAZNO TONIZIRANJE KOŽE

Celulit nastane zaradi sprememb na fasciji pod kožo. Na fascijo lahko negativno vplivajo poškodbe, vnetja, sedeči način življenja, stresni življenjski dogodki, starost in telesna drža. Masaža s Pranamat ECO® lahko pomaga obnoviti, nahraniti in sprostiti fascije, da se vam povrne naravna gladka oblika. Pomaga lahko tudi zmanjšanje telesne teže, pri čemer je vedno dobro uživati uravnoteženo prehrano. Razen rekonstrukcijske operacije ni rešitve za eno noč - pri mnogih ljudeh pa učinek ni dolgotrajen.

VZTRAJAJTE PRI REDNI MASAŽI: Ta 30-minutni dnevni ritual poskusite izvajati vsaj 30 dni. Podkožno tkivo boste pritiskali in sproščali ter tako preoblikovali kožo od znotraj navzven. Za to je potreben čas!

NAJMANJ PET MINUT NA VSEH OBMOČJIH: Čeprav boste morda začutili olajšanje na področju masaže, bo vaše telo potrebovalo vsaj pet minut, da bo dodatno prekrvilo stegna, zadnjico ali trebuh. S tem se fascija globinsko nahrani in obogati s kisikom.

BODITE PRIJAZNI DO SEBE: Ljubezen do svojega telesa pomeni, da zanj dobro skrbite. In vaša fascija ni nobena izjema. Razumite, da je celulit normalen, da ga imajo moški, da se pojavlja tudi pri dojenčkih. Vi ste prekrasni.