Ročno izdelano v Evropi
Ročno izdelano v Evropi
5-letna garancija
5-letna garancija
30-dnevno preizkusno obdobje
30-dnevno preizkusno obdobje
Naravni materiali
Naravni materiali
Proizvedeno z zeleno energijo
Proizvedeno z zeleno energijo
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Nadaljuj z nakupovanjem

Vaša košarica

Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

Nakup
3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Medicinska izjava o omejitvi adgovor

Velja od 30. avgusta 2018

Posamezni rezultati se lahko razlikujejo. Omenjeni izdelki in besedila, napisana na tem spletnem mestu, niso namenjena diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju katere koli bolezni in ne nadomeščajo zdravniškega nasveta. Nasvet o zdravljenju ali oskrbi posameznega bolnika je treba pridobiti s posvetovanjem z zdravnikom ali usposobljenim zdravstvenim delavcem, ki ima dostop do pregleda bolnika in/ali pozna njegovo zdravstveno anamnezo.

Informacije in nasveti, objavljeni na tem spletnem mestu ali povezani z njim, niso namenjeni nadomestitvi storitev zdravnika ali zdravstvenega delavca, niti ne predstavljajo odnosa med zdravnikom in bolnikom. Zdravljenje in/ali rezultati vsakega posameznika se lahko razlikujejo glede na njegove edinstvene okoliščine. Pri uporabi izdelka (ali odsotnosti uporabe) je treba upoštevati bolnikovo specifično zdravstveno stanje, zdravniško presojo njegovega izvajalca zdravstvenih storitev in se o njej odločiti šele po razpravi o specifični situaciji bolnika; ciljih, tveganjih in koristih ter drugih ustreznih zdravstvenih informacijah. Pričevanja ali izjave katere koli osebe (oseb) znotraj ali brez tega spletnega mesta se ne morejo šteti za nadomestilo za to razpravo, niti za vrednotenje, niti za jamstvo rezultatov. Besedila in slike na tem spletnem mestu ali povezave do tega spletnega mesta niso namenjene posredovanju kakršnega koli jamstva, izrecnega ali implicitnega, glede rezultatov, obljub ali koristi od uporabe izdelka. Bolnik bi moral oceniti, ali naj uporablja pripomoček za dobro počutje, oceniti tveganja in koristi takšne uporabe ter šele po posvetovanju z zdravstvenim delavcem.

Uporaba tega spletnega mesta pomeni potrditev in sprejemanje teh omejitev in zavrnitve odgovornosti. Prepovedano je razmnoževanje kakršnega koli besedila, slike ali strategije, ki je prisotna na spletnem mestu za komercialno ali osebno korist; kakršna koli tovrstna reprodukcija mora potekati z izrecnim pisnim predhodnim dovoljenjem “Pranamat Sales & Marketing”.

Uporaba tega spletnega mesta pomeni potrditev in sprejemanje teh omejitev in zavrnitve odgovornosti. Nadaljnje razširjanje teh informacij na tem spletnem mestu je prepovedano brez izrecnega pisnega dovoljenja "Pranamat Sales & Marketing".

OPOZORILA

Pred uporabo pripomočka Pranamat ECO se posvetujte s svojim zdravnikom, če imate katero od spodnjih zdravstvenih stanj; ta seznam nikakor ni izčrpen – vedno se posvetujte z zdravnikom, če imate kakršenkoli dvom:

  • Onkologija;
  • Težave s strjevanjem krvi (hemofilija) ali uporaba antikoagulantov ali sredstev za redčenje krvi;
  • Epilepsija;
  • Znatne poškodbe kože (hud ekcem ali luskavica, pasovec) na področjih uporabe;
  • Nosečnost;
  • Povišana telesna temperatura ali akutna bolezen;
  • Bolezni srca ali druge koronarne bolezni;
  • Huda oblika katere koli bolezni;
  • Vsako stanje, ki povzroča motnjo senzorične obdelave, zlasti v stiski;
  • Thromboflebitis.

Uporaba pripomočka Pranamat ECO ne izniči zdravljenja.

Če dvomite o uporabi tega izdelka, se posvetujte s svojim zdravnikom.