Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:
3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Pranamat ECO: podpora življenju z dobrodelnimi pobudami

Pranamat ECO, blagovna znamka, ki spodbuja zdrav in trajnosten življenjski slog, svoje vrednote, skrb in podporo širi tudi zunaj svojih izdelkov. Že vrsto let sodelujemo v dobrodelnih akcijah. Tukaj je nekaj pobud, na katere smo lahko ponosni tako mi kot naše stranke.

Darovanje krvi: rešujemo življenja, tudi po tri naenkrat

Your Image alt

Podjetje Pranamat ECO v okviru stalnega sodelovanja z latvijskim državnim centrom za krvodajalstvo spodbuja svojo skupnost in podpornike k darovanju krvi. Pobuda "Daruj kri, reši 3 življenja" poudarja pomen krvodajalcev in ozavešča, da ima lahko že eno samo darovanje krvi velik vpliv in potencialno reši tri življenja. Ponosni smo na svoj prispevek k temu pomembnemu namenu in cenimo zavezanost blagovne znamke Pranamat ECO dobrobiti družbe.

Podpora boju proti raku dojk: skupna prizadevanja

Your Image alt

Pranamat ECO verjame v podporo tistih stvari, pobud in dejanj, ki pozitivno vplivajo na življenja mnogih. Blagovna znamka je aktivno sodelovala pri dobrodelnem dogodku, namenjenem ozaveščanju in podpori bolnicam z rakom dojke. Z objavo na Instagramu https://www.instagram.com/p/CFz236Nl7Wb/ smo izpostavili pomen zgodnjega odkrivanja malignih obolenj in s tem podprli skupnost, ki nudi pomoč preživelim in preživelim rakom dojke.

Dražba posebej oblikovanih izdelkov za plemenit namen

Your Image alt

V drugi topli pobudi je Pranamat ECO prispeval k dobrodelni dražbi, ki jo je organiziral https://www.lacasadimatteo.it/. Dražili so posebej oblikovane izdelke, ki kažejo na predanost blagovne znamke izdelkom in poudarjajo, da je njihova uporaba dobra za vse razsežnosti življenja. Ta pobuda je blagovni znamki Pranamat ECO omogočila, da pomembno prispeva k doseganju cilja in pomaga tistim, ki pomoč potrebujejo.

Pranamat ECO se zaveda odgovornosti, ki jo ima do družbe, in si prizadeva uporabiti svojo platformo za spremembo. S temi dobrodelnimi pobudami blagovna znamka dokazuje svojo zavezanost izboljšanju življenj in pozitivnemu vplivu na svet. Ko Pranamat ECO nadaljuje svojo pot, ostaja za vedno zavezan vključevanju sočutja in družbene odgovornosti v vsak vidik svojega poslovanja.