OMEJENA IZDAJA KOLEKCIJE S KONOPLJO
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

URADNA PREDSTAVITEV Pranamat ECO kolekcija s konopljo

PRIDOBITE SVOJ

je zdaj na voljo

KORALA

(samo 777 kosov)

LIMETA

(samo 777 kosov)

Ekskluzivna omejena izdaja

Ob naši 15. obletnici smo za vas pripravili omejeno serijo samo 777 masažnih kompletov s konopljo v vsaki barvi. Ročno izdelani iz konopljinih vlaken in konopljine tkanine.

Tkanina iz konoplje

Konoplja ne potrebuje pesticidov ali namakanja in absorbira več CO2 kot drevesa. konopljina tkanina je naravno odporna, trpežna, trajnostna in obnovljiva. Odlična za naše prevleke.

Konopljina vlakna

Konopljina vlakna so ena najmočnejših in najtrdnejših naravnih tekstilnih vlaken.

Ekskluzivna vezenina

Oblikovano tako, da naredi vtis. Posebna vezenina. Izdelanih je bilo le 777 kosov. Redka, trendovska in omejena izdaja.

Ikonični patentirani lotosi

Kolekcije se razvijajo, vendar lotosi ostajajo tako lepi in učinkoviti kot vedno, poleg tega pa jih je mogoče reciklirati, kar zmanjšuje količino odpadkov.

15 let Pranamat ECO®

Dragi prijatelji ,

Z mešanico ponosa in sreče opazujem, kako se uresničujejo moje sanje o trajnosti - omejena izdaja kolekcije od konoplje je skoraj pripravljena!

Osebno sem sodelovala v vsakem koraku procesa in poskrbela, da je vsak od 777 kosov v vseh barvah brezhiben ter prežet s skrbjo in ljubeznijo. To ne bo velika serija izdelkov; verjamem, da bo ta redka omejena kolekcija našla pot neposredno do nekaj izbranih.

Kolekcija je simbol najinega prijateljstva in zavezanosti trajnosti, saj vsak izdelek odraža najino predanost okoljski odgovornosti ter skrbi za naš svet in njegove prebivalce.

Z ljubeznijo in skrbjo za vas in naš planet, Olga,
ustanoviteljica podjetja Pranamat ECO®

ŠE DANES IZBERITE SVOJ KOMPLET OMEJENE IZDAJE

Masažni komplet za celo telo

Akupresurna podloga + vzglavnik + mini
€384
€384
Barva: KORALA
Masažni komplet za celo telo v omejeni izdaji je sestavljen iz podloge Pranamat ECO, vzglavnika Pranamat ECO in mini podloge Pranamat ECO, prevlečenih in napolnjenih s trajnostnimi konopljinimi vlakni, v dveh barvah omejene izdaje po naročilu. Na voljo v omejeni količini. Odlično darilo in nepogrešljiv masažni pripomoček za vse, ki sledijo zdravemu življenjskemu slogu. Izvaja globinsko masažo celotnega telesa kar pri vas doma, osvežuje, napenja kožo in deluje na aktivne točke.
Dodajte v košarico

Osnovni masažni komplet

Akupresurna podloga + vzglavnik
€277
€277
Barva: KORALA
Osnovni masažni komplet omejene izdaje je sestavljen iz podloge Pranamat ECO in vzglavnika Pranamat ECO, prevlečenega in napolnjenega s trajnostnimi konopljinimi vlakni, v dveh barvah omejene izdaje po naročilu. Na voljo v omejeni količini. Namenjen je glavi, vratu, ramenom, celotnemu hrbtu in križnemu predelu. Uporabljajte celoten komplet skupaj in ločeno. Blazina Pranamat ECO Pillow vam bo pomagala pri mišicah spodnjega dela hrbta in vratno-križnega področja. Podloga Pranamat ECO vpliva na aktivne točke hrbta, trebuha, rok ali nog.
Dodajte v košarico
standardni kompleti

Mnenja strank

Blazino in vzglavnik sem najprej preizkusila pri 22 letni hčerki, ki si je komplet kupila zaradi pogostih bolečin v hrbtu, kar je tudi moja težava. Predvidevala sem, da mi ne bo prijetno. Preizkus sem naredila oblečena v tanka oblačila na kavču. Presenečena sem bila, da mi je ležanje na blazino izredno prijalo in blagodejno vplivalo na moje telo in počutje. Takoj sem naročila svoj komplet z vzglavnikom v obliki želve in redno ga uporabljam od lanskega decembra v postelji pred spanjem, ob tem berem knjige in uživam, a zaenkrat še vedno oblečena v pižamo. Ponoči se ne zbujam več, moj spanec je sproščen in trden. Najmlajša, 14 letna hčerka je športnica in tudi njej uporaba blazin pomaga do sprostitve mišičnih bolečin in napetosti. Verjamem, da vsem, ki uživajo v masaži telesa, Pranamat blazine omogočajo primerljivo psihično in telesno razbremenitev. Moje priporočilo za začetek je, da si blazino namestite tako, da je dovolj prostora ob strani, da se nanjo in z nje lahko prevalite - v izogi
Mojca Kastrin
Priporočam. Po ležanju na Pranamat blazini se mišice sprostijo, je pa res, da najbolj boli prav tam, kjer so bolj napete. V kompletu je bil zraven še povšterček, ki ga ni na sliki, saj sem ga posodila mami za testirat - pa ga kar noče in noče vrnit...
Lara Kupljenik
Obožujem te blazine. Zlasti po napornem delovnem dnevu se uležem na "pikice" in samo uživam. Na začetku še občutim rahlo nelagodje ob ostrini špičk, potem pa le še relax, popolna sprostitev....sem že tudi zaspala na tej blazini.
Monika Šumnik
Obožujem Pranamat Eco akupresurno podlogo. Vedno mi pomaga pri bolečem hrbtu in ko potrebujem sprostitev po napornem dnevu. Odlična je tudi za masažo stopal. Poleg tega pa jo z veseljem uporabljajo tudi otroci. Vsekakor je vredna svojega denarja.
Kaja M.