Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Masažni komplet za celo telo

Pranamat Podloga + Vzglavnik + Mini (Rožnati biser)
Pranamat Podloga + Vzglavnik + Mini (Rožnati biser)
Pranamat Podloga + Vzglavnik + Mini (Rožnati biser)
Pranamat Podloga + Vzglavnik + Mini (Rožnati biser)
Pranamat Podloga + Vzglavnik + Mini (Rožnati biser)
€356
€356
Akupresurna podloga + vzglavnik + Mini
Najnižja cena izdelka v zadnjih 30 dneh: €356
Rožnati biser
Celoten komplet za masažo telesa od glave do pet, ki ga lahko delite z vso družino. Akupresurna masaža na domu, ki vam je vedno na voljo. Pranamat ECO Mini podlogo je zelo priročno vzeti s seboj na pot, na standardno podlogo se lahko usedete ali uležete, vzglavnik pa vam bo zmasiral vrat, spodnji del hrbta ali zadnji del nog. Originalni komplet evropskega proizvajalca lajša bolečine v mišicah, nudi sproščujočo masažo, izboljša razpoloženje, zviša kvaliteto spanca in izboljša videz kože.
Dodajte v košarico

Izdelek Velikost
Podloga 73 × 45 cm
Vzglavnik 34 × 45 cm
Podloga Mini 34 × 45 cm

 • Prevleka: 100-odstotno naravni lan
 • Masažni lotosovi cvetovi: Plastika HIPS. Varna za zdravje; uporablja se tudi v embalaži za hrano in igrače
 • Polnilo za vzglavnik: 100-odstotne naravne ajdove luščine
 • Prevleka polnila: 100-odstotni bombaž
 • Vzglavnik: 95 masažnih lotosovih cvetov, od katerih ima vsak po 25 cvetnih listkov
 • Mini: 95 masažnih lotosovih cvetov, od katerih ima vsak po 25 cvetnih listkov
 • Podloga: 221 masažnih lotosovih cvetov, od katerih ima vsak po 25 cvetnih listkov
 • Podloga in Mini: Vzmetnica: 100-odstotna naravna kokosova vlakna
 • Podloga in Mini: Prevleka za vzmetnico: 100-odstotni neobdelan bombaž

 • Izogibajte se sušenju vašega Pranamat ECO kompleta na neposredni sončni svetlobi, sicer obstaja tveganje, da čudovite žive barve tkanine zbledijo.
 • Svoj Pranamat ECO shranjujte v veliki torbi, ki jo lahko obesite v omaro na obešalnik, položite pod posteljo ali odložite v predal v ravnem položaju.
 • Prosimo, da svojega kompleta Pranamat ECO ne perete v pralnem stroju, saj tega ne mara.
 • Svoj dragoceni Pranamat ECO hranite stran od vlage, prahu, umazanije, otrok, hišnih ljubljenčkov in neposredne sončne svetlobe.
 • Občasno lahko konice lotosov poškropite z blagim razkužilom.
 • Prosimo, da podloge ne prepogibate, saj lahko s tem poškodujete lotosove bodice. Priporočamo shranjevanje v ravnem položaju.
 • Prevleke operite ročno z blagim detergentom.

Kako uporabljati Pranamat ECO

Ko se prvič masirate s Pranamat ECO®, je občutek res nepozaben – intenziven na prav poseben način! Toda že po nekaj trenutkih se po celem telesu razširi prijetna toplota, napetosti in nelagodje izginejo, vi pa se lahko prepustite vsem užitkom, ki jih prinaša masaža.

5 razlogov, zakaj izbrati Pranamat ECO

Srečen hrbet
Srečen hrbet
93%
Poročali so o občutnem ali popolnem olajšanju bolečin v hrbtu
Spočita glava
Spočita glava
80%
udeležencev študije je poročalo o popolnem prenehanju ali občutnem zmanjšanju glavobolov
Dvig energije
Dvig energije
100%
strank je opazilo zmanjšanje utrujenosti in dvig energije
Globok spanec
Globok spanec
95%
ljudi pravi, da jim je masaža pred spanjem pomagala hitreje zaspati in se ponoči redkeje zbuditi
Dobro razpoloženje
Dobro razpoloženje
90%
udeležencev študije je poročalo, da so se ob tridesetdnevni uporabi Pranamata ECO počutili znatno srečnejše

Pogosto zastavljena vprašanja Vse, kar ste želeli vedeti o Pranamat ECO in še več

Površina blazine Pranamat ECO je večja od površine večine masažnih blazin. Velikost 28,7 × 17,7 palcev (45 x 73 cm) je dovolj velika, da pokrije celoten hrbet, kar omogoča največjo izpostavljenost posebej umerjenim masažnim elementom v obliki lotosovih cvetov. To prispeva k resnično transformacijski izkušnji.

Izdelki Pranamat ECO so bili testirani v skladu s standardom STANDARD 100 OEKO-TEX in so certificirani. Številka certifikata je VN025 155799.

Da, vsi izdelki Pranamat ECO vključujejo navodila za uporabo. Navodila za uporabo so na voljo v naslednjih jezikih: angleščina, španščina, ruščina in latvijščina.

Vse izdelke Pranamat ECO z ljubeznijo ročno izdelujemo sami v prelepi Latviji (Evropska unija). Naši visoko usposobljeni mojstri delajo po strogih standardih – poskrbijo za vse do zadnjega šiva. Ne uporabljamo zunanjih izvajalcev – ker je naša proizvodnja etična in moramo vedeti, da vam zagotavljamo najvišjo možno kakovost.

Koristi so opazne že po prvih nekaj minutah prve masaže, začenši z občutkom toplote v koži. Po približno desetih minutah boste začeli čutiti udobje in mir.

Če v garancijskem roku prejmete izdelek z napako ali odkrijete nepravilnost, prosimo, da na [email protected] pošljete zahtevek, ki opisuje napako, in priložite fotografije, ki podrobno opisujejo napako.

Podrobna navodila za uporabo najdete v embalaži izdelka Pranamat ECO.

Garancijska doba Pranamat ECO je pet let. Shranite vse izvirne dokumente za plačilo in dostavo.

V primeru vrnitve izdelka z napako v tem roku, vam bomo dobavili nadomestni izdelek. Predložite dokazilo o plačilu; račun in svojo zahtevo za zamenjavo v pisni obliki sporočite na i[email protected] Od tam vam bomo posredovali nadaljnja navodila.

Če imate zelo občutljivo kožo in občutite nelagodje med uporabo Pranamat ECO, priporočamo, da nosite tanka bombažna oblačila in ga ne uporabljate na goli koži. Prav tako lahko pomaga, če prvih nekaj masaž omejite med dve in deset minut. Uporaba Pranamat ECO na mehki površini, kot je vzmetnica ali kavč, namesto na tleh, prav tako zmanjša intenzivnost pritiska.

Za najboljše rezultate uporabljajte Pranamat ECO vsak dan in kadar koli začutite določeno potrebo. Priporočamo, da Pranamat ECO postane del vaše vsakdanje rutine. Uporabite ga na primer po umivanju zob, ko se vsak večer pripravite na spanje. Ali pa ga namestite na svoj pisarniški stol za prvih 20 minut delovnega dne.

Pranamat ECO je zasnovan za individualno uporabo. Zaradi osebne higiene je med uporabami priporočljivo uporabljati posebna razkužila, če delite svoj Pranamat ECO.

Mnogi otroci radi uporabljajo Pranamat ECO. Če vaš otrok uporablja Pranamat ECO, mora biti ves čas pod nadzorom odraslih, saj so lotosovi cvetovi ostri. Otroška koža je še posebej občutljiva, zato priporočamo, da med blazino in telo položite laneno krpo ali bombažno majico in masažo omejite na 10–15 minut. Prejemamo povratne informacije staršev, ki pojasnjujejo, da otroku dovolijo, da se s konicami prstov nežno dotakne lotosovih cvetov, da razvije motorične sposobnosti. Nekateri starši tudi spodbujajo svoje otroke, da iz sedečega položaja nežno pritiskajo z nogami na podlogo.
NEW YORK POST
Marie Clarie
Forbes
VOQUE
Womens Health
ELLE
OEKO-TEX

Vsi imajo radi Pranamat ECO

Pozdravljeni. Upam in želim, da bom zdaj našla pravi naslov Foruma za Pranamat Eko. Nikogar sicer ne silim, da kupi to akopresurno blazino, ki je objektivno rečeno, res vredna svojega denarja. Ne samo za 5 zvezdic. Jaz bi ji dala 10. Zakaj? Ker resnično zdravi telo in duha, ker vsakokrat dobivaš po njej moč, zelo opazno zmanjšuje bolečine na vseh nivojih: poškodovane in obrabljene sklepe, bolečine v mišicah, vrača človeku vitalnost in še bi lahko naštevala. Če kdo misli,da pretiravam s pohvalo, se moti. Meni je z njo mnogo lepše življenje, kljub 84-tim letom, sem postala bolj vitalna, imam več moči in optimizma. Hvaležna Marija.
Marija Mici Jeler
Po težki operaciji in testiranju izdelkov sem izjemno zadovoljna,kakovost je odlična,zelo pozitivno presenečena,da resnično občutiš delovanje. Vsekakor zelo priporočam.
Rebeka Ekerl
Ufff, to je res nekaj prav posebnega! ? Že par dni testiram tale masažni komplet in moram reči, da me kr navdušuje ? po napornem dnevu tako paše se v miru zleknit na podlogo in se sprostit...na začetku res malo zbada, a potem se počutim čist sproščeno in velik boljše spim ? tud pri zategnjenih mišicah mi pomaga, tako da je vredna vsakega evra...kar se mene tiče 5/5 ⭐
Eva
Sproščanje na podlogi in blazini je po novem moj najljubši del dneva ? Zelo me umiri, mi pomaga pri bolečinah v križu in sproščanju napetosti v mišicah. Morda se zdi na prvi pogled res kar strošek, a meni se zdi, da je vreden vsakega centa! Preizkusila sem že veliko pripomočkov, a nikoli še nisem občutila takšnega olajšanja, kot ob uporabi Pranamat ECO. Imam celo majhno podlogo, ki jo vzamem s seboj v službo in si privoščim ekspresno sproščanje kar med odmorom ? Pranamat priporočam vsakomur, ne bo vam žal! ❤️
Kamila
Top blazina vredna vsakega €... Imam jo že 12 let,pa je še vedno ista kot je bila. Zvečer zaspim na njej, po uri se zbudim... Odmaknem in spim dalje. Spanec je bolj kakovosten, bolečine so manjše ob redni uporabi. Moja "ninica" ?
Bety
Pranamat uporabljam približno 5 let. Zelo sem zadovoljna in ga priporočam vsem.
Larisa
Masažni komplet, ki je spremenil mojo definicijo popolne sprostitve? Komplet, ki gre z mano povsod...tudi na dopust. Meni predstavlja prostor popolne sprostitve, poživitve telesa in umiritve uma in misli...obožujem ga. Moja najboljša investicija v sebe?‍♀️??❤️?
Zorica
Vrhunska zadevica! Priporočam vsakemu, ki si želi vsakodnevnega razvajanja in sproščanja ?
Karin

Postanite del naše skupnosti

Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador
Pranamat ambassador