15. OBLETNICA
Zadnja priložnost
za -25 %
Sledite nam

Vaša nakupovalna košarica je prazna

Dodajte nekaj, da me razveselite :)

Nakupujte zdaj
Delna vsota:
Popust:
Darilni bon:
Skupaj:

Načini ekspresnega plačila

Uporabili bomo vaš naslov, naveden v PayPalu. Na podlagi tega naslova se obračuna tudi strošek dostave.

3D secure
Mastercard
VISA
STRIPE
Dotpay
Paysera
ClearPAY
PayPal

Učinkovitost v podrobnostih

Your Image alt

Konice v obliki lotosa so naš zaščitni znak – simbolizirajo dolgo življenje, zdravje, čast, lepoto in srečo. Vsak lotosov cvet je rezultat celoletnega dela na končni zasnovi: najostrejši, pravilno stisnjen skupaj in najvarnejši lotosov cvet, ki ga navdihuje narava sama. To je bila zahtevna pot, kronana z uspehom, kar so potrdili rezultati kliničnih preskušanj, ki jih je sofinancirala Evropska unija, in zadovoljstvo naših strank.

Za izdelavo konic v obliki lotosa Pranamat ECO uporabljamo vrhunsko hipoalergeno plastiko HIPS (High Impact Polystyrene), ki je trpežna in ima visoko stopnjo toplotne odpornosti. Ta vrsta plastike se uporablja predvsem v proizvodnji igrač, kirurških orodij in embalaže za hrano. Tako kot ostali deli Pranamat ECO imajo tudi naše konice v obliki lotosa certifikat OEKO-Tex, kar pomeni, da niso strupene in so varne za neposreden stik s človeško kožo.

Vsak lotosov cvet ima 25 ostrih cvetnih listov ali točk za masažo. Blazina Pranamat ECO ima 221 cvetov, vzglavnik Pranamat ECO in mini vzglavnik Pranamat ECO imata po 95 cvetov, tako da ima 3-delni komplet skupaj 411 lotosovih cvetov. Če to število pomnožimo s številom cvetnih listov, dobimo 10.275 konic, ki jih med masažo s kompletom Pranamat ECO pritisnemo v kožo, s čimer stimuliramo biološko aktivne pritisne točke, izboljšamo krvni in limfni obtok ter sprožimo procese okrevanja telesa.

Ne bi bili zvesti sami sebi, če ne bi iskali najbolj ekoloških in varnih rešitev za vas: namesto da bi jih na komplet Pranamat ECO pritrdili z lepilom, so naši lotosovi cvetovi varjeni na pregrinjalo iz lanenega platna, zato vam ni treba skrbeti, da bi strupeni ostanki prišli v stik z vašo kožo.

Zahvaljujoč svoji lepi zasnovi, naravnim in hipoalergenim vrhunskim materialom in klinično dokazanim ugodnostim je Pranamat ECO komplet za masažo številka 1 na svetu!